Om oss

Vår verksamhet omfattar allt från första idéskiss till mark- och fastighetsförvärv, planprocesser, projektering, försäljning, produktion, inflyttning och eftermarknad.

Genom åren har vi byggt upp ett nära samarbete med ett flertal framstående aktörer för genomförandet av våra bostäder. För oss handlar det om att skapa mervärde genom att erbjuda en attraktiv helhet. Det innebär att vi inte bara levererar funktionella bostäder utan ett klimatsmart utformat boende med innovativa, väl genomtänkta lösningar som är ett signum för Nordiska Kvalitetshus. Hem vi är stolta över och själva skulle trivas i.

Nordiska Kvalitetshus drivs av ägarna Peter Dynesius och Olle Larsson. Sedan starten 2001 har bolaget utvecklats från att bygga arkitektritade villor åt privatpersoner till att utveckla bostäder med olika upplåtelseformer, både genom nyproduktion och konvertering. Framförallt flerfamiljshus och grupphusområden i Storstockholms- och Uppsalaregionen. Fortfarande med hjärta för innovation, kvalitet, arkitektur och hållbarhetsfrågor.

Ägare

Peter Dynesius

+46-70-559 78 38 

peter.dynesius@nordiskakvalitetshus.se

Ägare

Olle Larsson

+46-70-444 18 77

olle.larsson@nordiskakvalitetshus.se


Nordiska Kvalitetshus AB
Box 1070, 181 22  Lidingö
Besöksadress: Vasavägen 78
181 41 Lidingö

Telefon: 08-731 73 05
info@nordiskakvalitetshus.se